prao

nu har vi bytt prao dom två sista dagarna, till vaksalasskolans fritids så vi jobbar 13.30 - 16.30. Perfekta tider för en morgontrött människa som jag.

Vi bytte eftersom igår var inte chefen där, så en av dom som jobba där började hålla på att "ta" på oss hela tiden. Han skulle massera, hålla på i håret, sätta sig i vårat knä, ge massa komplimanger, kom och rörde vid kroppen då och då och sa att han "kittla" oss, skulle komma jätte nära med ansiktet när han prata med oss och när vi skulle gå hem gick droppen. Då skulle han komma fram och ha vårat mobilnummer, han var över 20-års åldern helt klart och inte ville vi ge det. Så stod han där och tjata, ville kolla efter det själv på våra mobiler och när vi bestämt inte tänkte ge dom sa han bara: skit i det då och gick iväg.

Så vi gick till våran so lärare som har hand om praoen och berättade att vi inte ville gå tillbaka. Och hon tog det jätte allvarligt och sa att vi inte ens fick gå tillbaka, drog med oss till bitränande rektorn så vi fick sitta i ett rum och prata med henne, det värsta är nog att dom ska ringa till restaiurangen. Men nu prao fick vi iallafall och det är ju fint det


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0